Shinobi Senso
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Údolí konce

+2
Tayo Fukurō
Madara Uchiha
6 posters

Strana 6 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

Goto down

Údolí konce - Stránka 6 Empty Re: Údolí konce

Příspěvek pro Yakubu Namikaze Tue Jul 08, 2014 4:32 pm

*Přijde sem a vyskočí na Hashiramovu hlavu, chvilku se rohlíží a pak mu seskočí k nosu a pod nos mu umístí značku letajcího boha hromu. A vyskočí zpátky na jeho hlavu. Sedne se a točí si na prstu kunai letajcího boha hromu.*
Yakubu Namikaze
Yakubu Namikaze
Chunnin
Chunnin

Poèet pøíspìvkù : 25

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tayo Fukurō Tue Jul 08, 2014 4:34 pm

*Dorazí sem společně s panem neznámým - už ti fakt musíme dát jméno. xD* Tady to bude rozhodně mnohem méně destrukční. *Smích.*
Tayo Fukurō
Tayo Fukurō
Chunnin
Chunnin

Poèet pøíspìvkù : 173

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Madara Uchiha Tue Jul 08, 2014 4:41 pm

*Následuje ji a jen přikývne* Eh dobře *Postaví se naproti ní a čeká na její instrukce* (nechceš psát prostě hiraishin? je to jednoduší a pro mě i přirozenější)
Madara Uchiha
Madara Uchiha
Nukennin
Nukennin

Poèet pøíspìvkù : 176

https://shinobi-senso.forumczech.com

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tayo Fukurō Tue Jul 08, 2014 4:45 pm

*Usměje se a vytáhne dva kunae, jeden mu opatrně hodí aby ho chytil.* Budeme lézt po stromech. *Smích a zatočí Kunaem na prstu.* Mám ti to převést nebo to zkusíš sám?
Tayo Fukurō
Tayo Fukurō
Chunnin
Chunnin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yakubu Namikaze Tue Jul 08, 2014 5:32 pm

*Všimne si že někdo přišel, zvedne se a schová kunai a přiskočí k nim* "Ahoj, já jsem Yakubu" *usměje se*
Yakubu Namikaze
Yakubu Namikaze
Chunnin
Chunnin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tayo Fukurō Tue Jul 08, 2014 5:38 pm

*Nechá pana neznámého si tam něco šulit s kunaem, on na to musí přijít sám - to zvládne. Otočí se na nově příchozího.* Ahoj. Těší mě. *Úsměv.* Já jsem Tayo. A ..tohle je, *Neví jak ho představit.* Kamarád, bez jména, kterému říkám Onshu, který vypadá jako Madara, a ostatní mu taky vymysleli každý jiné jméno. *Zasměje se.*
Tayo Fukurō
Tayo Fukurō
Chunnin
Chunnin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yakubu Namikaze Tue Jul 08, 2014 5:41 pm

*Koukne se na Onshu a potom na sochu Madary* "Máš pravdu je mu dost podobný. Ty nejsi z konohy vid?" *Stále se usmívá*
Yakubu Namikaze
Yakubu Namikaze
Chunnin
Chunnin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tayo Fukurō Tue Jul 08, 2014 5:43 pm

*Jemně sklopí pohled. Stejně jako minule když narazila na někoho z jiné vesnice. Není si nikdy jistá co očekávat. Vesnice nemají moc vřelé vztahy. Jí osobně je to jedno a má ráda všechny, ale její názor nemusejí sdílet všichni.* Um, ne. Nejsem. *Přizná. A nakonec si dodá odvahy.* Jsem Chounin (Já prostě píšu "ou" místo "uu" to přežijete. Very Happy) z písečné. *Usměje se.* A ty?
Tayo Fukurō
Tayo Fukurō
Chunnin
Chunnin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yakubu Namikaze Tue Jul 08, 2014 5:48 pm

*Poprvé co vidí někoho z jiné vesnice.* "Já jsem také Chuunin z Konohy, rád tě poznávám. Jsi první člověk kterého jsem potkal ze Suny a vypadáš mile ne tak jak jsem o cizích shinobi slyšel."
Yakubu Namikaze
Yakubu Namikaze
Chunnin
Chunnin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tayo Fukurō Tue Jul 08, 2014 5:53 pm

*Usměje se, potěšena tím, že není nepřátelský.* To mě těší. Znáš to, o ostatních vesnicích, vždycky jenom ve zlém.A pak vlastně zjistíš, že ti trošku kecali. *Zasměje se. "To mě neznáš, až mě poznáš, utečeš." Pomyslí si a zasměje se.* Co tady děláš? *Zajímá se.*
Tayo Fukurō
Tayo Fukurō
Chunnin
Chunnin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yakubu Namikaze Tue Jul 08, 2014 5:58 pm

"Já myslím že je to člověk od člověka. Co mi vyprávěl můj starší bratr tak byli i časy dlouhotrvajícího míru. To muselo být zajímavé když se všichni mohli scházet a trénovat spolu. Já jsem o tomhle místě jen četl a tak jsem se šel kouknout a musel to být tehdy ohromný boj. A co tu děláš ty ? A kdo je Onshu ?" *zeptá se nedočkavě(co v namysli to na jazyku)*
Yakubu Namikaze
Yakubu Namikaze
Chunnin
Chunnin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tayo Fukurō Tue Jul 08, 2014 6:01 pm

Za to bratrovi poděkuj - tohle jsou jedny z věcí za které stojí za to poslouchat legendy. Můžeš snít o tom že se to vrátí. *Usměje se.* No a já.. Trénuji svého kamaráda, který si nic nepamatuje. *Pokrčí rameny a pak se k němu nakloní -* Pamatuje si jenom to co se mu hodí. *Zašeptá. Odtáhne se a zasměje se.* No, Onshu.. On se tak nějak zjevil. Bez vzpomínek, bez peněz a tvářil se jako ztracené kotě. Kdo by ho tu mohl nechat na pospas králíkům? *Smích.*
Tayo Fukurō
Tayo Fukurō
Chunnin
Chunnin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yakubu Namikaze Tue Jul 08, 2014 6:22 pm

*Směje se také.* "Takže je tak trochu vyčůraný, chápu proč ses ho ujala." *Na chvilku se odmlčí a soustředí se, po chvíli se koukne na Tayo* "Podle mých senzibilských schopností má větší zásobu chakry než my dva dohromady. Ale na tobě je něco zvláštního okolo tvého čela necítím skoro žádnou chakru to se mi ještě nestalo." *usměje se*
Yakubu Namikaze
Yakubu Namikaze
Chunnin
Chunnin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tayo Fukurō Tue Jul 08, 2014 6:37 pm

*Zrudne a uhne pohledem.* Na čele? Hehe.. to je blbost. *Cítí se nejistě a je to slyšet i v jejím hlase.* Um, no.. on je trochu zvláštní. Nedávno mě málem utopil, když kolem sebe zvedl obrovskou vlnu chakry. A ani nevěděl že to udělal. *Uchechtne se. Její hlas už je zase sebevědomí.* Ty jsi z klanu Namikaze že? *Zajímá se.*
Tayo Fukurō
Tayo Fukurō
Chunnin
Chunnin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yakubu Namikaze Tue Jul 08, 2014 6:41 pm

"Řekl jsem něco nevhodného ?" *zeptá se starostlivě* "Opravdu to je zajímavé. Ty znáš můj klan ?" *zeptá se šokovaným hlasem*
Yakubu Namikaze
Yakubu Namikaze
Chunnin
Chunnin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tayo Fukurō Tue Jul 08, 2014 6:44 pm

Nene, nic nevhodného. *Mávne rukou a usměje se.* Ano, o tvém klanu jsem četla. Mám ráda historii. *Přizná.* Četla jsem o velké spoustě klanu. Ale Namikaze je rozhodně jedním z těch o kterých toho není moc sepsáno. *Usměje se.* Taková záhada. *Úsměv, stylu: "Záhady jsou rozhodně nejzajímavější."*
Tayo Fukurō
Tayo Fukurō
Chunnin
Chunnin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yakubu Namikaze Tue Jul 08, 2014 6:52 pm

"Na našem klanu neni nic moc zajímavého, ale můžu ti ukázat jedno skvělé jutsu které se učí pouze v našem klanu. Tohle jutsu vytvořil Tobirama Senju." *usměje se* "Ty jsi z nějakého klanu ze suny ?"
Yakubu Namikaze
Yakubu Namikaze
Chunnin
Chunnin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tayo Fukurō Tue Jul 08, 2014 7:04 pm

Budu moc ráda. *Usměje se, když nabídne že by jí to ukázal.* Vlastně ne. Moje matka ani otec ze suny nepochází. Ale můj klan tu žije. *Přizná.* Ukaž, ukaž, ukaž! *Natěšeně.*
Tayo Fukurō
Tayo Fukurō
Chunnin
Chunnin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yakubu Namikaze Tue Jul 08, 2014 7:23 pm

*utrhne kytky a zespodu na její lístky prstem umístí značku Hiraishinu a podá jí Tayo* "tady máš" *řekne a usměje se, vytáhne dva kunaie jeden normální a druhý dost a typický, ten normální hodí k hlavě prvního hokage a druhý vší silou do vzduchu* " za chvilku jsem zpátky" *jen co to dořekl ocitnul se vysoko ve vzduchu držící atypický kuinai ohlédl se a usmál se v tu ránu zmizel a stáhl na hlavě prvního hokage a chytl letící kunai, který předtím hodil zamával a najednou stál zpátky před Tayo držící obě kunaie v ruce a kouká se na na Tayo a přitom se usmívá*
Yakubu Namikaze
Yakubu Namikaze
Chunnin
Chunnin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tayo Fukurō Tue Jul 08, 2014 7:29 pm

W-wow! *Vyrazí ze sebe* Tak rychlé! J-jak jsi to udělal? *Kouká na kytky které jí dal.* A proč tohle?
Tayo Fukurō
Tayo Fukurō
Chunnin
Chunnin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yakubu Namikaze Tue Jul 08, 2014 7:38 pm

"To se neprozrazuje." *usmál se* "Kytky protože jsi hezká a milá. Pokud je budeš mít u sebe můžu u tebe být během mrknutí oka." *stále se usmívá* "Mohli by jsme poměřít síly pokud budeš chtít ale myslím že mě porazíš o moc víc než tohle toho nesvedu."
Yakubu Namikaze
Yakubu Namikaze
Chunnin
Chunnin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tayo Fukurō Tue Jul 08, 2014 7:45 pm

*Zasměje se.* To je milé. Ráda si ji nechám. *Vytrhe květ kde je značka(což byla náhoda, že vytrhla zrovna ten.) a dá si ji do vlasů.* Moc ráda s tebou poměřím síly. *Zazubí se lišácky.*
Tayo Fukurō
Tayo Fukurō
Chunnin
Chunnin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yakubu Namikaze Tue Jul 08, 2014 7:58 pm

*Odskočím a dopadnu do pokleku přitom vytáhnu kunai (Hiraishin) a levou rukou se zapřu o zem (přitom tam umístím značku Hiraishinu)* "Tak začni." *uměji se*
Yakubu Namikaze
Yakubu Namikaze
Chunnin
Chunnin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Tayo Fukurō Tue Jul 08, 2014 8:00 pm

Ale musíš mi slíbit, že nepoužiješ značku na té květině. *Zasměje se a zjevně ho trochu vykolejila, tím že už jí došlo v čem tkví tajemství techniky - ona sice neví že je to pečeť, myslí si že jeto jakékoli místo kterého se dotkne, ale to je detail. Vytáhne si kunai a postaví se do bojové pozice, mezitím druhou ruku strčí do zadní taštičky a vytáhne z ní shurikeny, které po něm hodí, snažíc se ho jimi zmást, a když si je jistá, že věnuje většinu pozornosti shurikenům, hodí středem kunai přímo na něj.*
Tayo Fukurō
Tayo Fukurō
Chunnin
Chunnin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yakubu Namikaze Tue Jul 08, 2014 8:08 pm

*trochu překvapeně *"Neboj nepoužiji." *její pozorovací schopnosti jsou na dobré úrovni, v tom vidí jak hazí shurikeny a tak hodí kunai tak aby proletěl mezi shurikeny, ve chvíly kdy proletí se objeví blíž Tayo a držící v ruce kunai a běží proti ní ale v tom ho škrábne kunai letící za shurikenama do ramena* "Krásně jsi ho skryla."
Yakubu Namikaze
Yakubu Namikaze
Chunnin
Chunnin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 6 z 12 Previous  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Next

- Similar topics