Údolí konce
+2
Tayo Fukurō
Madara Uchiha
6 posters
Shinobi Senso :: Hra :: Svět
Strana 5 z 12
Strana 5 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Údolí konce
*dojde sem, minule tu byl po prvé a zalíbilo se mu tady, dojde k vodě a sundá si boty, namočí si nohy a sedí na břehu*
Sugoky- Jounin
- Poèet pøíspìvkù : 101
*Kdž vysvitlo slunce, jen se přetočil an druhý bok aby mu nesvítilo do obličje. Tak ještě pár hodin přetrval a poté se probudil. Zmateně a ospale se podíval okolo sebe, kde se vlastně nachází. No když se po pár minutách rozkoukal, lehl si opět na záda a díval se na modré nebe.*
*Drží oba balíčky s ramenem a snaží se je nevylít.* Onshu? *Nevěděla jak jinak na něj zavolat. Jemně si poupraví popruh od tašky kterou táhne a rozhlíží se jestli ho neuvidí. "Kam se schoval? Odešel?" Pomyslí si.* Pronesla jsem jídlo! *Doufá, že ho na to naláká.* Máš rád Ramen? Mám i sladké knedlíčky a zeleninu! *Položí obě misky s ramenem na kámen, stojí na druhé straně jezera (Takže pokud tam pořád Sugoky je, tak si ho nevšimla.)*
Tayo Fukurō- Chunnin
- Poèet pøíspìvkù : 173
*Při ležení uslyšel volání Onshu. Ze začátku mu to nedocházelo, že je to vlastně na něj a proto to z části ignoroval. No poté si to uvědoil a postavil se. Jakmile uslyšel řeč o jídle okamžitě do ruk vzal oblečení a gunbai, načež seskočil dolů. Už nebyl v brnění ale spíše v takovém kimonu bo bůhví čem (nevím jak se to jmenuje ale za chvíli to budu mít na prof obrázku.) Až kfdyž seskočil dolů k Taye ohlédl se s vvalenýma očima* Jak jsem se dostal dolů? *Pronesl udiveně spíše pro sebe, ale slšitelně.*
*Zazubí se na něj a pak se letmo ušklíbne šibalským způsobem.* Zkrátka jsi dobrej. *Zasměje se a posadí se do trávy* Přinesla jsem ti něco k jídlu, napadlo mě, že možná máš hlad. Tady v lese jsou sice králíci, ale jsou to docela - *Chtěla říct něco sprostého, ale nakonec jen zavrtěla hlavou.* Nedá se je chytit, tak lehko. *Zasměje se.* Máš rád Ramen? Jo ty vlastně nevíš .. Nepamatuješ se. No, zkus ho. *Podá mu nádobu kde na vrchním víku leží k sobě přilepené hůlky.* Jak se jí hůlkami víš, že jo? *Jemný smích.*
Tayo Fukurō- Chunnin
očividně *Poté když se chtěl zeptat co to je ramen tak ho předběhla, načež si jen sedl do tureckého sedu, položíc vedle sebe Gunbai* ano umím *Přikývl jí a vzal si paličky do ruky, následně je od sebe oddělíc a připravujíc se jíst ramen.* Dobrou chuť *Popřál když si všiml že i ona bude jíst.*
*Usměje se a jemně kývne hlavou.* Díky. Tobě taky. Možná už je to trochu studené, ale s Ramenem se moc dobře neběží, šla jsme pomalu. *Omluvný pohled a rozdělá holky od sebe a oddělá od misky ochranné víčko. Miluje jak ramen voní. Vezme si kousek vajíčka a strčí si ho do pusy.* Příště ti můžu donést třeba dango, je to sladké a je to moc dobré. *Dá si do pusy kousek zeleniny, (Fakt nevím co všechno je v ramenu.)*
Tayo Fukurō- Chunnin
nebo můžu jít stebou pokud nebudu překážet *Poznamenal a usmál se na ni. Poté se spokojeně pustil do jídla. Jedl celkem rychle protože za tu noc mu celkem vhládlo a tak když mu donesla jídlo, neviděl problém to sníst* A chytit králíka není zas tak těžké *Poznamenal když už téměř dojedl*
*Ještě je trošku zaražená, z toho že by chtěl jít s ní do vesnice.* Skutečně by jsi šel? *Nepřekřikla ho, no možná trochu. Ale co je jí do králíků, když se dozví něco takového.* Opravdu? To by bylo úžasné! *Nadšeně a když si všimne jak rychle to do sebe kopl, usměje se.* Donesla jsem i rýžové knedlíčky a grilovanou zeleninu. *Odloží ramen a natáhne se po tašce, ze které se vykutálí pár svitku a vypadne jedna z knih, které přinesla a vytáhne pečlivě zabalenou rýži a podá mu to.* Pokud na to chceš čisté hůlky- *Navrhne jen tak do větru a ukáže vedle tašky, na pytlík čistých hůlek a vrátí se k svému ramenu, nabere si nudle a omotá je kolem hůlek, takovým zvláštním pohybem ruky a strčí si je do pusy.*
Tayo Fukurō- Chunnin
*Jen přikývl a vzal si od ní další jídlo které začal hltat stejnými paličkami, kdo ví jak dlouho nejedl, tedy jedl ale z králíka se toho moc nenajedl.* Nemám stím žádný problém, aspoň budu mít delší obu společnost *Pronesl a usmál se, zatímco si dával do úst další kus jídla.*
Bezva. *Okomentuje to a zbylou vodu která jí zůstala v misce, vypije. Slastně si povzdychne.* Výborné. Měli by z toho udělat národní pokrm. *Zasměje se a vloží svoji misku do jeho a nastrká do ní skrčená víčka a hodí tam i svoje hůlky, vytáhne dvě plechovky s sodovkou a láhev vody.* To mi připomíná, že jsem ti přinesla nějaké knihy. Jsou o historii ninja světa, a jedna je tu i o samotné legendě o Kaguye, jejích synech a stromu života. *Vytáhne jednu z knih a prohlíží si ji nedůvěřivě.* Ale je tlustá a asi i zdlouhavá. *Odloží ji a koukne na něj, jakoby právě našla Narnii - nadšeně.* A ještě tohle! *strčí mu svitek, tak 20 cm od obličeje.* TO je svitek pro začátečníky, na koncentraci chakry. Myslela jsem - *Prohlíží si nejistě svitek.* No, víš, že by jsi možná měl zájem, rozvíjet svůj potenciál. Třeba než jsi ztratil paměť jsi byl ninja. *Usměje se.*
Tayo Fukurō- Chunnin
*zamává na ní když jí vidí ale všimne si že ho nevidí* "ignoruje mě? něco jsem provedl?" *všimne si i toho podivného týpka, když se podívá směrem na ní tak zamává i jemu, taky si ho nevšimne tak si smutně povzdychne a kouká do vody, nakonec to vzdá , vyleze z vody a lehne si na bok zádama k nim*
Sugoky- Jounin
(( Měl jsi jít za námi, taky by jsi něco dostal. ))
Tayo Fukurō- Chunnin
*Pozorně ji sledoval a poslouchál* Zajímavé *Zamumlal dojídajíc poslední sousto, když mu strčila svitek před obliřej. Nečekal to a poměrně se lekl takže se zaklonil trošku dozadu. Poté si onen svitek vzal, schovajíc si ho do kimona (stále jsem ten obrázek nenašel)* To je mil, děkuji ti
*Usměje se.* To nestojí za řeč. Já jen kdyby ses tu nudil. *Na chvíli se zarazí.* Proč jsi vlastně tady? Můžeš jít do jakékoli vesnice ne? Tedy.. Nic mi do toho samozřejmě není, ale ty.. Tady chceš zůstat. Myslím tím, nechce si zařídit nějaké bydlení? Co když bude pršet? A co v zimě? *Vyptává se.*
Tayo Fukurō- Chunnin
eeh *trošku ho zarazilo tolik otázek ohledně vesnic.* No jak se to tak vezme, nikde jinde sem ještě nebyl, tedy kromě nějakého údolí, ale to ani nevím co bylo. *Odpověděl jí a následně jen pokrčil rameny.* Nevím co bude, ale v noci je trošku chladno a také nemám peníze na bydlení
*Jemně zamrká.* Peníze? Myslím, že kdyby jsi požádal o nocleh, někdo by se našel. Lidé ve vesnicích nejsou zlý. Tedy alespoň v mojí vesnici nejsou. *Poslední větu si zamumlá pro sebe.* Ale pokud tu chceš zůstat, mohla bych ti přinesl alespoň spacák. Co ty na to?
Tayo Fukurō- Chunnin
hmm *Zamrčel nad tím vším co mu řekla a jen přemýšlel "když to říká takto, zní to lépe než když sem si to navrhoval já a následně zmítl. Měl bych stím něco dělat. Ale co když to nevýjde? musí... ale co když.. udělám to.." Chvíli mlčel a přemýšlel no nakonec to ze sebe dostal.* Můžu přespat u tebe? *Navrhl tedy*
To by bylo super! *Nadšeně.* Chtěla jsem se zeptat, ale přišlo mi, že bych zněla vlezle, abych pravdu řekla. *Jemně zčervená.* Víš, aby sis nemysle, že ti chci kecat do toho co máš a nemáš dělat. *Zasměje se.* Náš pokoj pro hosty se ti bude líbit. Tady .. budu tam muset uklidit - *Zamumlá si pro sebe, při vzpomínce na, že tam skladuje všechny svitky, knihy a květináče co se jinam nevlezly, které doma má.*
Tayo Fukurō- Chunnin
Můůže být *Přikývl načež se zvedl a oprášil se. Poté zatáhl za řetěz, který mu vedl z rukávu a tím dostal do ruky Gunbai, kterou si následně připl na záda.* Můžeme jít
*Jemně přikývne a všechno schová zpátky do tašky a přehodí si ji přes rameno, vezme špinavé misky s hůlkami a vezme je sebou také, s tím že je vyhodí ve vesnici do koše. Přece je tu nenechá.* Dobře. Tak pojď. Ukážu ti kudy. *Mávne směrem kudy půjdou a když oba vyrazí, všimne si Sugokyho.* Dobré odpoledne Sugoky. *pozdraví, ale zdá se že Sugoky spí, a nebo je možná uražený. Smutně sklopí pohled a nakonec vytáhne z tašky poslední zabalený rýžový knedlíček a položí mu ho za záda s tím, že třeba to příjme jako omluvu, že si ho nevšimli. Pak jde za panem neznámým a vede ho do vesnice.* Chtěl by jsi vidět nějaká místa z vesnice? Třeba knihovnu, nebo náměstí? *Zeptá se.*
Tayo Fukurō- Chunnin
*Následuje ji, jemně se podíval na Sugokyho no neměl mu co říci takže mlčel a pokračoval v cestě kterou pokračoval. Poté se podíval na oblohu která se mírně stmívala.* No možná nějaké vyvýšené msíto a nebo střecha bude snad stačit. *Odpověděl jí a usmál se na ni.* Ukaž vezmu to *Nastavil ruku pro tažku, aby se stím nemusela táhnout sama*
Díky. *Usměje se.* Ale zvládla bych to, to jsem holka neznamená že jsme malomocná. *Nezní to dotčeně, ani feministicky, spíš jako vtip.* Tak pojď.
(Přesun do Suna - Kazekageho hrad - střecha hradu.)
(Přesun do Suna - Kazekageho hrad - střecha hradu.)
Tayo Fukurō- Chunnin
*zdálo se mu že něco slyšel, byl už v polospánku tak se podívá a nikoho nevidí* huh? *podívá se za sebe a už je tam nevidí, povzdychne si, zamyslí se a vstane,vezme si boty a pomalu odchází*
Sugoky- Jounin
Strana 5 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Shinobi Senso :: Hra :: Svět
Strana 5 z 12
Povolení tohoto fóra: