Údolí konce
+2
Tayo Fukurō
Madara Uchiha
6 posters
Shinobi Senso :: Hra :: Svět
Strana 3 z 12
Strana 3 z 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Re: Údolí konce
*Neměla šanci něco říct a tlaková vlna rozvířila vodu, že jí to skoro utopilo, snaží se vyplavat na hladinu "Krucinál, co se to děje?!" Pomyslí si. *
(Btw, vítej nový človíčku! )
(Btw, vítej nový človíčku! )
Tayo Fukurō- Chunnin
- Poèet pøíspìvkù : 173
*všimne si ruchu před ním, jde blíž* (děkuju )
Sugoky- Jounin
- Poèet pøíspìvkù : 101
Hmm.. zajímavé.. *řeknu, po té poslouchám co mi Taya pošeptá a zasměji se trochu, po té začnu přemýšlet o jméně, když muž s amnésii vyjde z vody a dojde ke gumbaii a máchne ním, chvíli si začínám myslet co tím vlastně chtěl udělat, tak se mi v očích objeví sharingan a pokusí se ním máchnout znova a uvidím pomocí sharinganu že použije chakru, tak odskočím na Madarovu hlavu které se chytnu a málem spadnu při tlakové vlně* Co to děláš?! *řeknu trošku naštvaně, po té seskočím dolů na pevninu*
Shinji Uchiha- Anbu
- Poèet pøíspìvkù : 64
*Povede se jí dostat na hladinu a prudce se nadechne, plave k břehu a vyleze skoro po čtyřech, položí se na záda vykašlávajíc vodu* ..Co to do pekla.. *Posadí se a podívá se na muže s vějířem.* Měli bychom tě pojmenovat pohroma. *Zabrblá.*
Tayo Fukurō- Chunnin
*Počká si až seskočí dolů a poté zabodne Gunbai vedle sebe a sebere se země navyják na řetěz. Poté se oblékne a navyják si schová do rukávu stím že Gunbai si připevní na záda.* Ani nevím, todle bylo první co sem po probuzení udělal. Ikdyž nevím jak. *PRonesl a kontroloval si brnění, které si na sebe nasazoval.* Uviděl při tom mírné rudo v jeho očích, vpodstatě yli jiné než předtím.* Máš divné oči *Poznamenal.*
*přiblíží se a zvedne ruku na pozdrav ale zarazí se, začne přemýšlet* "zdravím? rád vás poznávám? né to je moc vlezlé" *pomyslí si a rozhodne se nic neříkat, jde k nim tak aby si ho všimli, poškrábe se nervozně na vlasech*
Sugoky- Jounin
*Stočí hlavu na stranu a postřehne hnědovláska. A rozhodně se mu pomoct s představováním.* Ahoj! *Zavolá na něj.*
Tayo Fukurō- Chunnin
*zarazí se že první ho pozdravila zrovna ona* eww no to , Ahoj! *řekne nervozně a podívá se do země, po té si prohlídne tamty dva*
Sugoky- Jounin
Hmm.. nevím já bych ho pojmenoval Mainasu. *řeknu, po té odpovídám na otázku muže z Amnésii* Moje oči? To je Sharingan. Fakt nevíš?*řeknu, po té se podívám na Gunbai* Kde jsi vůbec vzal Gunbai Mainasu? *optám se a oči se mi vrátí do normálu*
Naposledy upravil Shinji Uchiha dne Thu Jul 03, 2014 11:14 pm, celkově upraveno 1 krát
Shinji Uchiha- Anbu
(Nechcete udělat nějaké pořadí ať se nepřeskakujem?)
Shinji Uchiha- Anbu
*slyší že se snaží pojmenovat toho s brněním* a co takhle Horác? *řekne a pak si uvědomí co to řekl za blbost*
Sugoky- Jounin
*Jemně sklopí pohled. Možná ho zdravit neměla. Přece jenom, asi by se raději bavil s Shinjim, ten je z jeho vesnice. Pak si uvědomí že má na sobě jenom to v čem plavala a zrudne a přitáhne si kolena k bradě. "Shit." Pomyslí si.*
(Klidně, mě je to jedno, ale Madara píše dost pomalu, prý něco dělá. )
(Klidně, mě je to jedno, ale Madara píše dost pomalu, prý něco dělá. )
Tayo Fukurō- Chunnin
(Jak víš ze které jsem vesnice? Nemám čelenku, třeba jsem nukenin . Pořadí? Tak někdo určete. Jinak jo vím že něco dělá.)
Shinji Uchiha- Anbu
(( Já nevím, oni to na mě taky poznaly, i když mám čelenku schovanou. Kašli na to
Co ho pojmenovat Onsha - znamená to amnestie. ))
Co ho pojmenovat Onsha - znamená to amnestie. ))
Tayo Fukurō- Chunnin
Mainas se mi opravdu nelíbí *Poznamenal a pot zakroutil hlavu na jeho otázku ohledně Sharinganu.* Nezníám, neviděl. *Dodal k tomu ještě a protáhl se. Poté se jen podíval na tu Tayu jak se krčí a napadlo ho taková věc že se možná stydí. No jelikož jí snesl věci dolů a položil je vedle svých tak tu hromádku vzal do rukou a odnesl ji k ní. Neměl důvod ji očumovat, takže mu nedělalo problém se na požádání otočit, ikdyž je pravda že se na ni ani nedíval. Sledoval ještě stále se mírně houpající se vodní hladinu.*
*Podívám se na muže z amnésii* Tak co třeba.. Kagu? *optám se, přitom zakroutím hlavou a otočím se na nově příchozího* Yo. *pozdravím, po té se podívám na Tayu jak jí muž z amnésii donese oblečení, hned pochopí tak se na ní přestane dívat a dojde blíž k nově příchozímu, přitom se na něj dívá*
Shinji Uchiha- Anbu
*Je moc vděčná že se otočili, aniž by jím to musela říkat, stáhne si mokrou čelenku písečné a obleče si tričko a kalhoty.* už je to dobrý, *Zrovna si navléká kovové chrániče na boty.* Já bych ho pojmenovala Onsha, to je ve staré japonské abecedě amnestie. (Nic jako stará japonská abeceda není, cucám si to z prstu. ) *Připne si pásek a nasadí rukavice.* Jinak, díky že jsi mi pohlídal šaty. *Vděčně se usměje na ..pana neznámého.* A kdo je on? *Ukáže na nováčka s hnědými vlasy.*
Tayo Fukurō- Chunnin
*podívá se na toho co jde k němu a trochu znervozní, nečekal že by si ho někdo všímal,zaslechne Tayu a podívá se na ní* Sugoky *řekne trochu neduvěřívě a všimne si že Shinji nemá žádné označení vesnice, lekne se*
Sugoky- Jounin
Vpořádku a to jméno se mi celkem líbí *Poznamenal a zůstával blíže u ní. Přcejenom byla zatím z těch co potkal nejvíce milá a tak nějak i strašně příjemná pro něj. Což u něj hrálo velmi velkou roli pro to aby věděl jaký kdo je. Jmna těch dvou vpodstatě hnedf zapoměl, nebyli pro něj nijak důležití. Ikdyž ten poslední začínal na S, tedy myslel si to*
*Vidím v něm trochu nejistotu* Hmm... Jsem taky ninja z Konohy Sugoky. Jmenuji se Shinji Uchiha. Rád tě poznávám. *řeknu, po té se otáčím na Tayu* Taky s tím jménem souhlasím. Onsha.. Ale zní to trochu jako holčičí jméno.. *řeknu, po té se zamyslím a podívám se na Onsha* Ale ikdyž.. To nebude dělat problém má takové dlouhé vlasy jak holka, takže by to nemělo vadit. *řeknu a zasměji se*
Shinji Uchiha- Anbu
Náhodou vypadá dost mužně. *Brání ho.Nemá ráda, když někdo někoho soudí, podle čehokoli, pak si uvědomí že byla trochu hrubá.* Gomene. Ale.. to jméno není holčičí. Onsha se dá perfektně vyslovovat i jako Onshu. *Brání svůj návrh. Pak se ale podívá na pana neznámého.* tedy, jenom pokud se ti to líbí, nemůžeme ti říkat nějak, jak seti nelíbí. *Usměje se.* Můžeme vymyslet i něco jiného.
Tayo Fukurō- Chunnin
*když mu sdělí že je Uchiha a všimne si zbarvení vlasu Shinjiho a obrněnce tak mu trkne koho mu připomíná ten muž* Vy mi strašně někoho připomínáte, někoho o kom jsem četl *poví směrem k Onshu(ovi ) a přátelsky se usměje a pak se podívá na Shinjiho, už je klidný* také mě těší *odvrátí pohled na Tayu*
Sugoky- Jounin
*Podíval sen a Shinjiho, přecejenom se ho na něco ptal a on mu zapoměl odpovědět.* No ani nevím, probudil sem se a ten vějíř ležel vedle mě *Poté se podíval na Tayu, která se ho ptala zda se mu líbí jeho jméno co mu vybrala.* Může být, nebude mi vadit *Pronesl a usmál se. Měl pocit že je ja e vslechové místnosti. No poté když promluvil ten hnědovlasý s každým okem jiným podíval se na něj udiveně.* To je ais jen náhoda.
Strana 3 z 12 • 1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12
Shinobi Senso :: Hra :: Svět
Strana 3 z 12
Povolení tohoto fóra: