Údolí konce
+2
Tayo Fukurō
Madara Uchiha
6 posters
Shinobi Senso :: Hra :: Svět
Strana 7 z 12
Strana 7 z 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Re: Údolí konce
*Nechtěla mu ublížit, ale je to souboj ne?* Díky. *Čeká na jeho výpad a vytáhne si další kunai, kterým by se pro případ mohla bránit.*
Tayo Fukurō- Chunnin
- Poèet pøíspìvkù : 173
*Útočím na ní napřímo kunaiem ale ve skutečnost chci levou rukou umístit značku Hiraishinu na její oděv a tak pokud vykryje můj útok kunai tak se pokusím její kunai zaháknout mezi tři ostří tak bych jí měl znemožnit uhnout. A potom do ní zkusím strčit levou rukou tím bych jí měl odzbrojit od kunaie a umístit na ní značku.*
Yakubu Namikaze- Chunnin
- Poèet pøíspìvkù : 25
*Po několika pokusích lésti na strom jak mu zadarala se vrátil. Dokázal to a vylezl až navrh na strom. Byl za to rád, no sedl si jen opodál. Nevěděl zda by měl něco říci nebo tak něco. Ale co už. Sedí a hledí na ně. Ani ne moc s úžasem jakožto z nudou. Jednu techniku co četl ze svitku co mu dala Tayo a také o které slyšel by mohl zvládnout. Za zkoušku se nic nedá. Prokousl si tedy prst a následně ho přiložil k zemi* Kuchyose no jutsu *nic... nic se neoběvilo a tak to zkusil znovu. Ještě jednou a ještě... Až se nakonec oběvil menší obláček dýmu a před ním na zemi ten velký dřevěný vějíř. Nechal ho ležel před sebou, no naviják si dal do rukávu od kimona.*
*První ji napadlo odskočit, ale to by riskovala zranění, nakonec nestihne uhnout a on na ni umístí značku, zapře se o jeho ruku a odskočí od něj. Složí pečetě.* Doton: Květinový závoj. *Nic se zatím neděje. Vytáhne shurikeny a hodí je na něj.*
Tayo Fukurō- Chunnin
*Paráda pomyslí si. V tom vidí skladání pečetí a za chvíly na něj letí shurikeny. Těm se pokusí uskočit co nejdále to jde. Doton je zemní technika ale zbytek zní jako genjutsu. Chvilku se soutředí a zjistí že v genjutsu neni. Závoj že by obrana je to možné ted je jí jasné že se k ní můžu kdykoli dostat. Ale risknu to. Objevím se za ní a pouze rukou se snažím odhrnout vlasy z čela (jsem holt zvědavý)*
Yakubu Namikaze- Chunnin
*Je vidět jenom zelený flek, těsně předtím než se dostane prsty k ofině, řez v prstu je tak čistý a tenký že jej Yakuba necítí, ale pozná to když uvidí červenou kapičku krve na prstu. To co se mu prohnalo před rukou je je rotující květ květiny, zelené barvy, který vypadá že je celý z chakry. Její tělo zareágovat nestihlo (narozdíl od mysli, která ovládá rotující květy.) - protože je na ni Yakuba moc rychlý.*
Tayo Fukurō- Chunnin
*přichází nějaký utahaný z toho chození*
Sugoky- Jounin
- Poèet pøíspìvkù : 101
*I potom co vidí krev tak pokračuje k ofině a snaží se jí odhalit čelo. A pokud se mu to podaří nebo nějak šikovně uhne ocitne se na trávě kde umístil svou značku. Tak tohle je ta technika, musím jí potom prozkoumat říká si.*
Yakubu Namikaze- Chunnin
*Přiloží si hned ruku k čelu a snaží se si ofinu zpravit. Zelené květy, se vznášejí kolem ní - je jich 5, vypadá to že rotují, takže připomínají spíš ostří čepele než květy. Neměla šanci si při tom souboji, všimnout Sugokyho. Dá ruce do bojové(obrané) pozice před sebe. "Teď by se mi hodilo, kdybych ten souboj dokázala přeorientovat na taijutsu - v rychlosti se mu rozhodně nemám šanci vyrovnat." Pomyslí si.*
Tayo Fukurō- Chunnin
*Pod ofinou zahlédl kus nějaké pečetě.* "Co je to za pečet ? " *zeptá se v klidu, a přitom se soustředí na sledování chakry v okolí a přitom zjistí že jsou zelené květy z chakry, pokud se na ně zaměřím mohl bych ískat výhodu pomyslí si.*
Yakubu Namikaze- Chunnin
*příjde blíž k ním a sleduje je , ihned poznal Tayo ale toho druhého nepoznává, "je trochu podobný hlavě 4 hokage vytesané na skále" *pomyslí si*
Sugoky- Jounin
Nic podstatného. *Nezdá se že o tom chce mluvit. Zaútočí na něj, a jelikož zná dobře anatomii snaží se zasáhnout bolestivá místa v oblasti žaludku a jater. A rozptýlit ho natolik aby se nestihl přemísťovat a ona ho nemusela nahánět, útočí spíše nohama a rukama se brání. Zelené květy se sem tam proženou v blízkosti jeho hlavy ale nikdy ho nezasáhnout - nechce mu skutečně ublížit.*
Tayo Fukurō- Chunnin
*lekne se boje* HEJ!! *křikne na ní a skočí po ní tak aby jí neublížil a jen jí odstrčil* O co se tu snažíte?! *kouká na ní naštvaně ale je na něm taky vidět že je trochu vystrašený, ohlédne se za osobou jestli je v pořádku a dál věnuje svojí pozornost jen jí*
Sugoky- Jounin
*Zastaví jí jak ji někde chytí kolem pasu a kousek odtáhne, zarazí se a chakrové květiny zmizí. Podívá se na Sugokyho.* Jé, ahoj. *Úsměv.* Co se děje? Mi jen trénujeme. *Postaví se pevně na nohy a podívá se mu do očí. Pak jí z jejího výrazu, dojde co si myslel.* Ach, omlouvám se. Nechtěli jsme tě znepokojit. *Omluvný upřímný pohled.*
Tayo Fukurō- Chunnin
trénink? vždyt si mu utočila na břicho, tam jsou duležité orgány, mohla si mu vážně ublížit! *ohlédne se zase za ním a trošičku se uklidní, furt má ten znepokojený pohled, pro jistotu si jí hlídá*
Sugoky- Jounin
*Zamrká.* N-nikdy bych mu vážně neublížila - *Zmlkne, cítí se jako malé dítě, které je kárané za rozbitou vázu. Nechce se jí věřit, že by si Sugoky myslel, že by mu ublížila. Proč by to dělala? Ale nechce se hádat. Navíc vysvětlovat to Sugokymu by vypadalo jako zoufalý pokus se obhájit a o to nestojí.* Omlouvám se. Ale jsem si jistá, že jsem mířila přesně a nezpůsobila bych těžká zranění. *Řekne krátce.*
Tayo Fukurō- Chunnin
*všimne si že je zaražená* "ježiš ted musím vypadat jako strašně otravnej člověk" *pomyslí si a znervozní, uklidní se ale nad situací a neví co říkat* em.. jseš zraněná? *zeptá se starostlivě, spíše ze zvyku ale zní to přátelsky což ho i trochu překvapí, usměje se*
Sugoky- Jounin
*Koukne na něj - její obvyklí výraz je zpět - Usměje se na něj.* Zraněná? Ale kde že, jsem v pořádku. Děkuju za optání. *Mávne jemně rukou, aby zlehčila situaci a dokázala že je opravdu v pořádku.* Nezranila jsme tě já, když jsi se tam tak vrhnul? *Starostlivě.*
Tayo Fukurō- Chunnin
*Objeví se za Tayo* "Ahoj, já jsem Yakubu." *usměje se* "Opravdu to byl pouze trénink a pokud bych neuhl byla by to moje chyba."
Yakubu Namikaze- Chunnin
*lekne se ho až málem spadne na zem* Guuh.. *kouká překvapeně* jak si to co si? *nechápe ale uklidní se* Namikaze? *spolupracuje s hokage takže už o "nich" něco četl* těší mě *usměje se a podívá se na Tayo* tak dobře *usmívá se po celou dobu*
Sugoky- Jounin
"Ano Namikaze. Jsem chuunin z Konohy a ty ?" *zvláštní člověk*
Yakubu Namikaze- Chunnin
jmenuji se Sugoky.. *zamyslí se* Jounin z Konohy *usměje se*
Sugoky- Jounin
*Podívá se na Yakubu.* Byl jsi vážně skvělý protivník. *Prohodí jen tak do větru, nechtěla mu skákat do řeči. Usměje se.*
Tayo Fukurō- Chunnin
*Koukne na Tayo* "Dostala by jsi mě. Jediná moje možnost bylo tě dostat na vyčerpání chakry." *Koukne zpátky na Sugokyho* "Těší mě Sugoky. Už máš nějakého studenta ?"
Yakubu Namikaze- Chunnin
*zarazí ho ta otázka, dlouho nad tím přemýšlí* je něco co o mě nikdo nesmí vědět a proto nemohu mít studenty, pracuji po boku hokage *vynutí ze sebe usměv což je těžké protože nemá vedení rád*
Sugoky- Jounin
Strana 7 z 12 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 10, 11, 12
Shinobi Senso :: Hra :: Svět
Strana 7 z 12
Povolení tohoto fóra: