Údolí konce
+2
Tayo Fukurō
Madara Uchiha
6 posters
Shinobi Senso :: Hra :: Svět
Strana 4 z 12
Strana 4 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Údolí konce
*Otočím se na Onshu*Hmm.. ten gunbai patří Uchihům.. *řeknu, pak mě ten gunbai nezajímá, po té se podívám na Sugokyho* Hmm.. máš pravdu.. *řeknu, po té se otočím na sochu Madary a podívám se zpátky na Onshu* No jo.. vypadáš podobně jako tady Madara.. *řeknu s úsměvem a zamyslím se, přitom čekám jestli někdo bude souhlasit*
Shinji Uchiha- Anbu
- Poèet pøíspìvkù : 64
*Prohlédne si Onshu a pak sochu.* Ano, vzhledem určitě. Je škoda, že mnoho lidí Madaru nechápe. Mohla bych ti o něm vyprávět, *Usměje se na Onshu.* Nebyl ani tak zlý, jako jen oklamaný a nepochopený.
Tayo Fukurō- Chunnin
- Poèet pøíspìvkù : 173
*četl o Madarovi jen ty zlé věci a tak se k situaci radši více nevyjadřuje, vzhlédne k sochám a se zvláštním zaujetím si je prohlíží*
Sugoky- Jounin
- Poèet pøíspìvkù : 101
*Otočím se na Tayu* No to máš pravdu nebyl, ale to co chtěl udělat málem skončilo špatně. *řeknu, po té se opřu o Madarovu sochu a poslouchám Tayu z písečné, protože chci slyšet jestli jim to v jiných vesnicích vyprávěli trochu jinak.*
Shinji Uchiha- Anbu
*Jemně přikývne.* Nepřišla jsem vám vyvracet v co věříte. *Řekne hned pro začátek.* Já si zkrátka jen myslím, že nebyl až tak zlý, jak všichni tvrdí. Všichni jej vidí jako to nejhorší co mohlo ninja svět potkat. Ale udělil nám lekci. Někteří se dokázali poučit. *Jemně rozhodí rukama. * Někteří. *Dodá.* Já myslím, že jen chtěl bránit co miloval. Všichni děláme chyby. Nu a někteří zkrátka katastrofické chyby. *Pokrčí rameny.* Myslím, že kdyby se jej někdo pokusil pochopit, uznal by že udělal chybu a snažil by se to napravit. To je to v co věřím a v co chci věřit. *Není paličatá, zkrátka si jen stojí za svým.*
Tayo Fukurō- Chunnin
*naslouchal tomu co řekla a povzdychl si, byl rád že se v tom více neštoural protože věděl že by si asi udělal nepřítele, přemýšlel nad tím , z jedné kapsy si vytáhl jablko a sedl si na zem, nejí jen na to jablko čumí*
Sugoky- Jounin
(( Už 10 minut přemýšlím, jestli ti mám odepsat, nebo čekat na Shinjiho s Madarou.. co myslíš ty? :DD ))
Tayo Fukurō- Chunnin
*Podívá se na Sugokyho a chvíli se zvědavě dívá, co s tím jablkem dělá.* Nemáš rád jablka? *Zeptá se a nakloní hlavu jemně na stranu. Chtěla by s ním navázat alespoň nějakou konverzaci, (prve jsme napsala konzervaci xD) protože už od chvíle co se tu objevil se jeví trochu zamlklí.*
Tayo Fukurō- Chunnin
*hodí po ní jablko a usměje se* né že bych je neměl rád ale nemusím je jíst každý den *polkne podívá se na ní* jak se vlastně jmenuješ? *zamyslí se* (skvělé já za 15 minut jedu skládat ring, jsem tu už od 6 hod? asi tak budu tu tak kolem 7 hodiny, konzerva 4ever )
Sugoky- Jounin
*Chytí jablko a zasměje se.* Ach tak. *Prohlídne si červené ovoce a pak se pohledem vrátí k němu.* Jsem Tayo. *Odvětí. A trochu se ušklíbne.*
((Nevím co to znamená..ale hodně štěstí. Jopa, já nevím kdy tu budu, ale tak, pokusím se tu být v sedum. ))
((Nevím co to znamená..ale hodně štěstí. Jopa, já nevím kdy tu budu, ale tak, pokusím se tu být v sedum. ))
Tayo Fukurō- Chunnin
*všimne si jak se ušklíbla* "jsem jí nesympatický? jablka jí nechutnají?" *zamyslí se* a.. no od kud si? ((Ring? znáš Wrestling? 4 sloupky (rohy) 3 provazy))
Sugoky- Jounin
*Prechádzam sa po sochách a premýšlam nad históriou konohy ... v tom zase natrafím na nejakých ľudí ... idem tam a uvidim Shinjiho* Shinji !!! Nemal si byť v práci ?!!!! *naštvane poviem a potom si všimnem iného typka (Sugokyho) ktorý ma na svojej lavej ruke čelenku Konohy* A ty si kto ? *opýtam sa milo*
Yuuka Senju- Hokage
- Poèet pøíspìvkù : 75
(( Promiň, ... Ahoj, Měj se. ))
*Usměje se. Je ráda že se trochu rozpovídal.* No, já - *Nervózně přejede bříškem prstu po jablku. Nechce moc přiznat že je z Písečné, protože Listová a Písečná nemají moc dobré vztahy.* T-ty jsi z Listové, že?? *Rychle změní téma. ..najednou nadskočí když někdo zařve. "Hokage?? Co tu dělá ?" Pomyslí si.*
*Usměje se. Je ráda že se trochu rozpovídal.* No, já - *Nervózně přejede bříškem prstu po jablku. Nechce moc přiznat že je z Písečné, protože Listová a Písečná nemají moc dobré vztahy.* T-ty jsi z Listové, že?? *Rychle změní téma. ..najednou nadskočí když někdo zařve. "Hokage?? Co tu dělá ?" Pomyslí si.*
Tayo Fukurō- Chunnin
Já musím jít. *řeknu, přitom složím pečetě, po té si kousnu do prstu, položím ruku na zem* Kuchiyose no jutsu! *řeknu, hned na to se předemnou oběví jestřáb větší 5 než já, po té na něj vyskočím a odletím pryč* Sayonara! *stihnu vykřiknout*
Shinji Uchiha- Anbu
ano jsem *usměje se mile,najednou se lekne hokage , povzdychne si* Sugoky *ukloní se*
Sugoky- Jounin
(( Ahoj, vítej zpět. ..Hokage, zase hodila jeden post a zmizla. Jak bylo? ))
Tayo Fukurō- Chunnin
((skvělé no , těžce protože mě nebaví tahat ty železené části ringu a to všechno a pak jsem musel čekat ještě 50 minut na bus v tom vedru ))
Sugoky- Jounin
*odídem do kancelárie hokageho*
Yuuka Senju- Hokage
- Poèet pøíspìvkù : 75
*tuší co se bude dít,povzdychne si, jde za ní*
Sugoky- Jounin
*Podívá se na pana neznámého a letmo se usměje.* Budu už muset jít, ale doufám že se brzy zase potkáme. Přinesu ti rýžové knedlíčky, ano? *Ani to nebyla otázka, stejně to udělá. Zazubí se. nakonec mu zamává a vydá se zpátky do vesnice. Odešla.*
Tayo Fukurō- Chunnin
((zapoměl jsem)) *ještě před tím než odešel tak jí zamával ale neslyšel to co řekla protože mu myšlenky zaplnili hlavu*
Sugoky- Jounin
*Podíval se na odcházející Tayu a usmál se na ni. Zamával ji a obešel si cestičkou sochu a vyšel na Madarovu hlavu ja kse dozvěděl čí je ta socha. Poté si sundal Gunbai se zad a položíl ho na zem, následně si sundal brnění a i tričko. Nějak necítil že by mu byla zima a proto si ho smuchlal na Gunbai, tvoříc si tak polštář a následně si lehl a zavřel oči.. Spánek.. to bylo to co momentálně potřeboval.*
Strana 4 z 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Shinobi Senso :: Hra :: Svět
Strana 4 z 12
Povolení tohoto fóra: