Jezero v údolí smrti
+4
Reizo
Akuma
Yuuka Senju
Madara Uchiha
8 posters
Shinobi Senso :: Hra :: Svět
Strana 4 z 5
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Jezero v údolí smrti
Sokol se na Namine podíval a já ho pohladil po hlavě. "Nechceš si ho pohladit? Neboj, je něškodný.." usměju se a pak kývnu. "Jop, jednoduše vylézt."
Reizo- Anbu
- Poèet pøíspìvkù : 57
Akuma Saito
Se závanem větru se z ničeho nic na cestě zjeví osoba v šedém plášti, s rukama v kapsách a zrakem sklopeným k zemi. "Zajímá mě, jak to nyní vypadá v Konoze... Asi jim tam nechybím... Ještě aby ano..." Řekne si Akuma v duchu a jde dále, než narazí na pár dvou Shinobi. Zvedne k nim zrak a civí na ně s rukama stále v kapsách.
Se závanem větru se z ničeho nic na cestě zjeví osoba v šedém plášti, s rukama v kapsách a zrakem sklopeným k zemi. "Zajímá mě, jak to nyní vypadá v Konoze... Asi jim tam nechybím... Ještě aby ano..." Řekne si Akuma v duchu a jde dále, než narazí na pár dvou Shinobi. Zvedne k nim zrak a civí na ně s rukama stále v kapsách.
Akuma- Nukennin
- Poèet pøíspìvkù : 20
*Všimne si dlšího příchozího, trochu si povzdychne nad tím, že je tu tolik lidí. Ale přesto nesleze dolů ze stromu a zůstává schovaná mezi větvemi*
Aoi Kasumi- Anbu
- Poèet pøíspìvkù : 32
Uslyším osobu ještě než uvidí on nás. Sluch mi dost napomáhá, sokol tišše pípne, že ho zaslechne jen Namine. "Nami, je tu někdo... a nemyslím, že by tu měl být." řeknu, přijde mi divné, že by jich tu mělo být tolik. Otočím se a podívám se na osobu. "Co tu chceš? A kdo jsi..." řeknu ledovým hlasem.
Reizo- Anbu
*S väčším zaváhaním k sokolovi načiahla ruku a pohladila ho po krídle, ktoré mal stiahnuté k telu. Rukou pokračovala ďalej, až sa dostala na jeho krk,* Je hebký.. *zamrmlala potichu, ale to už sa ozval Reizo, a tak sa nenápadne natočila, aby si obzrela okolie a naznamenala onu osobu.*
Namine- Jounin
- Poèet pøíspìvkù : 26
Akuma Saito
"Ten tón se mi nelíbí, zní poměrně povrchně... nemám rád arogantní lidi, teda ty, kteří jsou arogantnější více než já..." Postěžuje si Akuma v duchu a jeho čočky změní barvu na sytě černou. "Mezame" Akumovi se zbystří zrak a pohlédne na ty Shinobi, vidí, jak zlý doopravdy jsou, vidí jejich zlou auru, kterou mají, ne však moc silně, to znamená, že moc zlé charaktery nemají, narozdíl od něj. Kdo jsem já...? Já jsem stín, tvoje nejhorší noční můra, pokud na mě budeš mluvit tímto tónem, slabochu... S úctou se chovat k ostatním máš, tak jako oni chovají k tobě... Řekne nabroušeně Akuma a ústa se mu zkřivý do nepřátelské grimasy. Čekal alespoň omluvu.
"Ten tón se mi nelíbí, zní poměrně povrchně... nemám rád arogantní lidi, teda ty, kteří jsou arogantnější více než já..." Postěžuje si Akuma v duchu a jeho čočky změní barvu na sytě černou. "Mezame" Akumovi se zbystří zrak a pohlédne na ty Shinobi, vidí, jak zlý doopravdy jsou, vidí jejich zlou auru, kterou mají, ne však moc silně, to znamená, že moc zlé charaktery nemají, narozdíl od něj. Kdo jsem já...? Já jsem stín, tvoje nejhorší noční můra, pokud na mě budeš mluvit tímto tónem, slabochu... S úctou se chovat k ostatním máš, tak jako oni chovají k tobě... Řekne nabroušeně Akuma a ústa se mu zkřivý do nepřátelské grimasy. Čekal alespoň omluvu.
Akuma- Nukennin
Zasměju se. Vytáhnu meč z pouzdra. "Nami, chceš si zabojovat, či půjdeme na to jídlo? Nerad bych, aby jsi se tu snědla za živa." usměju se a pak se podívám na osobu. "Jsi dost namyšlený co? Když to zkoušíš takhle..." řeknu
Reizo- Anbu
*Když ten nově příchozí promluvil, poznala v jeho tonu neco co ji donutil se zasmát. Nějak se tomu chtěla smát, ale zatím se na sebe nechtěla upozornit a jen je pozorovala*
Aoi Kasumi- Anbu
Nerada bojujem, ale ak po tom ty túžiš, tak sa tu môžete aj pozabíjať.. *jej ruka skĺzla z peria sokola. Bola po misii a osobne žiadne problémy nechcela.*
Namine- Jounin
Akuma Saito
Jsem namyšlený, ale já již dokázal něco, abych být mohl... Řekl s úšklebkem Akuma a podíval se okolo, všiml si aury třetí osoby, ale zatím to nedával najevo. Ve stínech stromů se začali tvořit siluety ho samotného a za Namine se pomocí jeho doujutsu zhmotnil její vlastní stín, který jí přiložil kunai ke krku, pochopitelně také ze stínu. Jsi slabý na to, abys mohl vzdorovat mojí síle... Čekám, že se mi řádně omluvíš... Řekne s úšklebkem Akuma a přiloží dva prsty k ústům, čímž vytvořil jednoduchou pečeť.
Jsem namyšlený, ale já již dokázal něco, abych být mohl... Řekl s úšklebkem Akuma a podíval se okolo, všiml si aury třetí osoby, ale zatím to nedával najevo. Ve stínech stromů se začali tvořit siluety ho samotného a za Namine se pomocí jeho doujutsu zhmotnil její vlastní stín, který jí přiložil kunai ke krku, pochopitelně také ze stínu. Jsi slabý na to, abys mohl vzdorovat mojí síle... Čekám, že se mi řádně omluvíš... Řekne s úšklebkem Akuma a přiloží dva prsty k ústům, čímž vytvořil jednoduchou pečeť.
Akuma- Nukennin
*Čeká co udělájí, nějak se nechce zapojovat a tak jen pozoruje, přitom se usmívá a houpe nohama. Kapuci má tak, aby ji nešlo vidět do tváře i když ji zakrývají větve. *
Aoi Kasumi- Anbu
"Ware ware...." vzdechnu a koukám na tebe. "Myslíš si, že se ti budu omlouvat? Za co bych měl? Za to, že jsi namyšlený jako páv? Asi ti to ještě nedošlo... ale nemůžeš se svou silou vyhrát proti třem lidem..." řeknu klidně, rovna se mým schopnostem. Ta holka, či kdo to stál opodál ve stromu bych řekl, že bude na naší straně. "Ty tam, přestaň se schovávat..." řeknu... i když to je pouhý stín, je stále slyšet. "Nami... máš za sebou společnost." řeknu jí. "Takže se boji nechceš vyhnout..."
Reizo- Anbu
Já se neschovávám *seskočím ze stromu a protáhnu se, opřu se o strom a usmívám se*
Aoi Kasumi- Anbu
// co do puče mám robiť?.. já nemám techniky!
Namine- Jounin
//Bojovat rukama a ninja výbavou!
Reizo- Anbu
//ale já byť lama na taijutsu TwT Save me somebody xD
Namine- Jounin
Akuma Saito
"Táák, namyšlená to trojka..." Řekne si Akuma a povzdychne si. Podívá se na všechny tři a jen se usmívá, než konečně promluví. Předtím, než se ze mě stal Nukenin jsem vyvraždil svůj vlastní ANBU tým... myslím, že vy tři nebudete o moc těžší... Akuma na chvíli zavře oči. "Fukushū" Oči se otevřou dokořán a již to nejsou ty příjemné krásné oči, jaké to byli předtím, čočka i bělmo vytvořili celistvý povrch, celý černý, vypadalo to poměrně děsivě, Akuma se však cítil čím dál tím víc sebejistější. Ruku stále držel v jednoduché pečeti. Omluvu z tebe získám, po dobrém, a nebo po zlém, tak. Kdo chce zemřít první? Řekne Akuma popichovačně.
"Táák, namyšlená to trojka..." Řekne si Akuma a povzdychne si. Podívá se na všechny tři a jen se usmívá, než konečně promluví. Předtím, než se ze mě stal Nukenin jsem vyvraždil svůj vlastní ANBU tým... myslím, že vy tři nebudete o moc těžší... Akuma na chvíli zavře oči. "Fukushū" Oči se otevřou dokořán a již to nejsou ty příjemné krásné oči, jaké to byli předtím, čočka i bělmo vytvořili celistvý povrch, celý černý, vypadalo to poměrně děsivě, Akuma se však cítil čím dál tím víc sebejistější. Ruku stále držel v jednoduché pečeti. Omluvu z tebe získám, po dobrém, a nebo po zlém, tak. Kdo chce zemřít první? Řekne Akuma popichovačně.
Akuma- Nukennin
Tak to jsi dobrý *řekne s ironii v hlase* proč hned zabíjet? *zeptám se a dál se usmívám. Dobře ví, že by měla přestat nebo se ji něco stane, ale přesto se nemůže přestat smát*
Aoi Kasumi- Anbu
"Ach jo... kluku si otravnej, vím, že ze suny nebudeš, slečna tě taky nepoznává... takže slabošká konoha, nedivím se, že jsi je vyvraždil, to by zvládl i chuunin. A teď se ztrať... tvé chování je otravné..." řeknu, ale vím, že toho se jen tak nezbavím. Jen čekám až zaútočí, přeci jen v kenjutsu proti němu nebudu mít problém.
Reizo- Anbu
*Přichází k jezeru uprostřed údolí. Vypadá to tu celkem zajímavě na to, že už celkem zapoměl i cestu jak se sem dostal. "Napadá mě, jak jsem se sem dostal a kde jsem byl vlastně předtím?" Otázá se vduchu sám sebe, přičemž Gunbai, tedy pro něj spíše obrovský nesmyslný vějíř, který měl položený na ramenu připevnil na záda. Dlouhé kimono, které mu vlálo do větru mu nepatrně odhalovalo část ruky lezoucí z rukávu a k ní mířící řetěz od toho vějíře.*
Akuma Saito
Slabošská Konoha...? My měli za Hokageho Boha všech Shinobi... a koho ty..? Zeptá se ironicky, ale již nečeká na odpověď. "Kage Shunsin" Během necelých dvou setin je na místě, kde stál Akuma jeho stín, zatímco Akuma je skryt na místě, kde předtím byl onen stín. "Začínáme..." Akuma zavelel pomocí svých očí stínům s jeho podobou, aby zaútočili na Reizu ze všech směrů, každý měl v ruce kunai a jejich počet byl okolo deseti. Mezitím Akuma skládal pečetě. Stínů v záloze měl však ještě stále vytvořené, jen pro případ nouze, těch bylo zhruba 5.
Slabošská Konoha...? My měli za Hokageho Boha všech Shinobi... a koho ty..? Zeptá se ironicky, ale již nečeká na odpověď. "Kage Shunsin" Během necelých dvou setin je na místě, kde stál Akuma jeho stín, zatímco Akuma je skryt na místě, kde předtím byl onen stín. "Začínáme..." Akuma zavelel pomocí svých očí stínům s jeho podobou, aby zaútočili na Reizu ze všech směrů, každý měl v ruce kunai a jejich počet byl okolo deseti. Mezitím Akuma skládal pečetě. Stínů v záloze měl však ještě stále vytvořené, jen pro případ nouze, těch bylo zhruba 5.
Akuma- Nukennin
Vzdychnu si. "Namine nasedni si... s ním si to můžu vyřídit jindy..." řeknu a poplácám sokola. "Útok černé noci." řeknu, nastane v okolí patnácti metrů tma, tudíž, podle toho, že je můžeš ovládat zrakem a teď je nevidíš, by měly být přestáni ovládáni...
Reizo- Anbu
*Jen je opřená o strom a pozoruje je: V duchu si říká, že by měl zasáhnout, ale nějak se do toho nemá. Její ruka, je však položená na kataně a nehne se*
Aoi Kasumi- Anbu
(A nikdo z vás dvou nemá techniky v podpisu, takže dokud tam nebudou nemůžete používat již povolené techniky.)
Strana 4 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Shinobi Senso :: Hra :: Svět
Strana 4 z 5
Povolení tohoto fóra: