Kazekageho pracovna.
4 posters
Strana 2 z 2
Strana 2 z 2 • 1, 2
Re: Kazekageho pracovna.
Pomalim krokom vojde do kazekageho pracovni a opíta sa "S čím vám môžem pomôcť?"
Kilua Kaguya- Chunnin
- Poèet pøíspìvkù : 18
Vejdu do pracovny hned po něm a zavřu dveře. "Nejdříve se posaď!" Usměji se a rukou mu ukážu na židli, která stojí hned před stolem. Já si mezitím sednu na mou pohodlnou stoličku a rukou se opřu o stůl. "Říkal si, že by sis chtěl o něčem popovídat tak mluv." Zkoumavě se na něho podívám a zajímá mě co z něho vypadne. Přece jen jsem potřebovala trochu pauzu od páce a on přišel jak na zavolanou. Asi bych se cítila blbě kdyby nepřišel a já si tu pauzu udělala sama od sebe.
Yukino- Kazekage
- Poèet pøíspìvkù : 21
Posadí sa na stoličku. A povie "je to ťažké neviem ako sa mam opítať." a pochvylke znova povie "Ak poznáťe že z akého som klanu , tak som vás chcel len poprosiť aby ste to nikomu nehovorili Pani Kazekage a keď neviete tak to je v poriadku a porozprávam vám o tom."
Kilua Kaguya- Chunnin
"Hm kdybych věděla tvé jméno možná bych to uhádla" Usměji se a pak dodám. "Ale můžeš mi o tom povykládat! Teda jestli ti to nebude vadit" Znova se usměji a čekám co mi poví. Chtěla jsem se dozvědět o svých ninjích co nejvíce a tak mě to zajímalo. Zároveň jsem, ale nechtěla mu moc zasahovat do soukromí.
Yukino- Kazekage
- Poèet pøíspìvkù : 21
"Prepáčte že som sa ešte nepredstavil moje meno je Kilua Ka" prestane rozpravat a po chvylke povie s usmevom "skúste uhádnuť iked som trochu poradil."
Kilua Kaguya- Chunnin
Strana 2 z 2 • 1, 2
Strana 2 z 2
Povolení tohoto fóra: