Reizův byt
Shinobi Senso :: Hra :: Sunagakure No Sato :: Obytná zóna
Strana 1 z 1
Reizův byt
Malý byt Reiza, 2+kk, pěkně zařízený novým nábytkem na okraji Suny.
Reizo- Anbu
- Poèet pøíspìvkù : 57
Re: Reizův byt
Právě jsem došel ke dveřím do mého bytu. Po dlouhé noci strávené hledáním jednoho cíle a hlídání toho cíle jsem se konečně dostal k bytu, což znamenalo žádaný odpočinek. Pomalu jsem odemknul dveře a boty jsem si oklepal od písku. Vlezl jsem do bytu a béžovo-hnědý plášť jsem pověsil na závěs, naštěstí nebyl špinavý, tak nebude potřeba ho čistit. Sundal jsem boty, které byly lehce umazané od hlíny, ale jelikož to byli vyšší boty na pátrací, sledovací a assasin mise tak to nevadilo. Prošel jsem hlouběji do bytu a ustlal si přímo na kanapy, na kterém jsem během chvilky usnul.
Reizo- Anbu
Re: Reizův byt
Probudím se slintajíc do polštáře. Pomalu otevřu oči a párkrát zamrkám, abych se rozkoukal. Spal jsem jak zabitý, že by mě snad ani písečná bouře v mém pokoji neprobudila. Pomalu jsem se posadil a rozhlédl se po pokoji. Můj pohled skončil na okně, že kterého vycházelo přímé světlo. Den jak stvořený pro trénink, prolétne mi hlavou a vstanu. Zamířím k kuchyňské lince, abych si nalil vodu. Po cestě si seberu z ošatky pár jablek a nektarinek, které využiji pro snídani. Vodu si naliji z kohoutku a opřu se o linku. Začnu pomalu usrkávat vodu a k tomu přikusovat svou snídani. Když dojím a dopiji, vyrazím rázným krokem rovnou do koupelny, kde se osprchuji, vyčistím zuby. Potom jen v osušce přeběhnu do ložnice, kde si vezmu čisté oblečení. Dám si na sebe pro mě klasickou hnědou tuniku a vyrazím ke dveřím, které vedou ven z bytu. Po cestě si seberu plášť, který si nasadím na sebe a kapuci si dám na hlavu. Masku si schovám dozádu, zkontroluji si, že mám katanu na zádech a ninja výbavu na boku, když se obuju do tréninkových bot a zmizím venku. Za sebou zamknu dveře a zmizím na ulici. Vyrazím klidným krokem po okraji ulice na cvičiště ANBU.
Reizo- Anbu
Shinobi Senso :: Hra :: Sunagakure No Sato :: Obytná zóna
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: