Cvičistě ANBU - Pouze pro členy ANBU jednotky. (v případě nouze, se zde umístí evakuovaní.)
3 posters
Strana 1 z 1
Cvičistě ANBU - Pouze pro členy ANBU jednotky. (v případě nouze, se zde umístí evakuovaní.)
Zde je tajné cvičiště pro jednotky ANBU. Naleznete zde výborně vybavenou zbrojnici a skvělé tréningové prostředky. Toto cvičiště je ukryto pod zemí, na kraji města, kdokoli kdo nepatří k ANBU jednotce sem nemá přístup a nemá oprávnění vstoupit. Pokud ovšem nejde o naléhavé případy evakuace. Protože toto tajné cvičiště funguje i jako místo pro shromáždění evakuovaných lidí.
Tayo Fukurō- Chunnin
- Poèet pøíspìvkù : 173
Re: Cvičistě ANBU - Pouze pro členy ANBU jednotky. (v případě nouze, se zde umístí evakuovaní.)
Dostanu se do podzemního komplexu, ještě si zkontroluji, že mě nikdo nesleduje, nerad bych sem tahal lidi. Projdu dovnitř, ale nikoho zde nevidím. Jsem zde sám v celém komplexu. Pomalu projdu dozadu, kde je tréninková část s panáky, vytáhnu meč a začnu trénovat klasické kenjutsu. Poté si začnu opakovat techniky klanu a obyčejné základní techniky, to nebyla taková sranda, ale dělat se to musí. Když to dodělám tak začnu trénovat se shurikeny, bo shurikeny a dalšími věcičkami. A až i toto skončí, usednu na jednu lavičku a začnu přemýšlet.
Reizo- Anbu
- Poèet pøíspìvkù : 57
Re: Cvičistě ANBU - Pouze pro členy ANBU jednotky. (v případě nouze, se zde umístí evakuovaní.)
Po hodince přemýšlení mě moje myšlenkové pochody už naprosto unavily. Proto jsem vstal a pomalu jsem se šoural komplexem. Když jsem se dostal k východu, tak jsem si nasadil masku, už tak ze zvyku. Když jsem si jí pohodlně na obličej usadil tak jsem zmizel venku mezi lidmi. Pohyboval jsem se bočními uličkami, s kapucí na hlavě až jsem se dostal ze Suny a vyrazil jsem do přírody.
Reizo- Anbu
- Poèet pøíspìvkù : 57
*Přijde sem, nějak ji nezajímá, že je podzemí a jen se podívá jestli jde někdo za ní. Když nikoho nevidí, jde dál až dojde ke cvičišti. Na tváři se ji mihne úšklebek. Nějakou chvíli přemýšlí, s čím má začít a nakonec si vybere trénování techniky.*
Aoi Kasumi- Anbu
- Poèet pøíspìvkù : 32
*Skončí s tréninkem a jde si sednout. Chvilku jen tak sedí a pobrukuje si a nevnímá. Když je všude ticho a nic se nehýbe rozhodne se sundat kapuci. POvzdychne si a zavře oči, pak usíná*
Aoi Kasumi- Anbu
*Probudí se a protáhne se. Dási kapuci na hlavu a odchází se projít*
Aoi Kasumi- Anbu
Strana 1 z 1
Povolení tohoto fóra: