Shinobi Senso
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Cvičistě ANBU - Pouze pro členy ANBU jednotky. (v případě nouze, se zde umístí evakuovaní.)

3 posters

Goto down

Cvičistě ANBU - Pouze pro členy ANBU jednotky. (v případě nouze, se zde umístí evakuovaní.) Empty Cvičistě ANBU - Pouze pro členy ANBU jednotky. (v případě nouze, se zde umístí evakuovaní.)

Příspěvek pro Tayo Fukurō Thu Jul 03, 2014 4:27 pm

Zde je tajné cvičiště pro jednotky ANBU. Naleznete zde výborně vybavenou zbrojnici a skvělé tréningové prostředky. Toto cvičiště je ukryto pod zemí, na kraji města, kdokoli kdo nepatří k ANBU jednotce sem nemá přístup a nemá oprávnění vstoupit. Pokud ovšem nejde o naléhavé případy evakuace. Protože toto tajné cvičiště funguje i jako místo pro shromáždění evakuovaných lidí.
Tayo Fukurō
Tayo Fukurō
Chunnin
Chunnin

Poèet pøíspìvkù : 173

Návrat nahoru Goto down

Cvičistě ANBU - Pouze pro členy ANBU jednotky. (v případě nouze, se zde umístí evakuovaní.) Empty Re: Cvičistě ANBU - Pouze pro členy ANBU jednotky. (v případě nouze, se zde umístí evakuovaní.)

Příspěvek pro Reizo Wed Jul 16, 2014 7:39 am

Dostanu se do podzemního komplexu, ještě si zkontroluji, že mě nikdo nesleduje, nerad bych sem tahal lidi. Projdu dovnitř, ale nikoho zde nevidím. Jsem zde sám v celém komplexu. Pomalu projdu dozadu, kde je tréninková část s panáky, vytáhnu meč a začnu trénovat klasické kenjutsu. Poté si začnu opakovat techniky klanu a obyčejné základní techniky, to nebyla taková sranda, ale dělat se to musí. Když to dodělám tak začnu trénovat se shurikeny, bo shurikeny a dalšími věcičkami. A až i toto skončí, usednu na jednu lavičku a začnu přemýšlet.
Reizo
Reizo
Anbu
Anbu

Poèet pøíspìvkù : 57

Návrat nahoru Goto down

Cvičistě ANBU - Pouze pro členy ANBU jednotky. (v případě nouze, se zde umístí evakuovaní.) Empty Re: Cvičistě ANBU - Pouze pro členy ANBU jednotky. (v případě nouze, se zde umístí evakuovaní.)

Příspěvek pro Reizo Wed Jul 16, 2014 3:03 pm

Po hodince přemýšlení mě moje myšlenkové pochody už naprosto unavily. Proto jsem vstal a pomalu jsem se šoural komplexem. Když jsem se dostal k východu, tak jsem si nasadil masku, už tak ze zvyku. Když jsem si jí pohodlně na obličej usadil tak jsem zmizel venku mezi lidmi. Pohyboval jsem se bočními uličkami, s kapucí na hlavě až jsem se dostal ze Suny a vyrazil jsem do přírody.
Reizo
Reizo
Anbu
Anbu

Poèet pøíspìvkù : 57

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aoi Kasumi Fri Jul 18, 2014 10:04 am

*Přijde sem, nějak ji nezajímá, že je podzemí a jen se podívá jestli jde někdo za ní. Když nikoho nevidí, jde dál až dojde ke cvičišti. Na tváři se ji mihne úšklebek. Nějakou chvíli přemýšlí, s čím má začít a nakonec si vybere trénování techniky.*
Aoi Kasumi
Aoi Kasumi
Anbu
Anbu

Poèet pøíspìvkù : 32

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aoi Kasumi Sat Jul 19, 2014 10:05 am

*Skončí s tréninkem a jde si sednout. Chvilku jen tak sedí a pobrukuje si a nevnímá. Když je všude ticho a nic se nehýbe rozhodne se sundat kapuci. POvzdychne si a zavře oči, pak usíná*
Aoi Kasumi
Aoi Kasumi
Anbu
Anbu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Aoi Kasumi Sun Jul 20, 2014 4:53 pm

*Probudí se a protáhne se. Dási kapuci na hlavu a odchází se projít*
Aoi Kasumi
Aoi Kasumi
Anbu
Anbu

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

- Similar topics

Povolení tohoto fóra: