Hokageho místnost
3 posters
Strana 2 z 3
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Re: Hokageho místnost
Tu je mladý sugoky *postavím sa* nebuď tak formálni som Yuuka ... Yuuka Senju ... *pozrem si nejaku dokumentaciu* vydím že si špecializovaní na lekarske ninjutsu *usmejem sa* ... posaď sa prosim
Yuuka Senju- Hokage
- Poèet pøíspìvkù : 75
těší mě *posadí se* ano *zamyslí se nad tím*
Sugoky- Jounin
- Poèet pøíspìvkù : 101
Presne takých ako ty potrebujem ako svoju pravú ruku *usmeje sa* druhý medický ninja sa vždycki hodi ... *pomali sa posadím* tak čo mal by si zaujem sa stať pravou rukou hokageho ? *pozriem sa mu do oči*
Yuuka Senju- Hokage
a co to přináší? *podívá se na ní vážně*
Sugoky- Jounin
ked sa vyskitne misia typu S ... *zvažniem* pojdeš tam somnou ...
Yuuka Senju- Hokage
"odmítnou hokage je zlej nápad" *pomyslí si* A co když odmítnu? *zvedne obočí*
Sugoky- Jounin
Ked odmietneš nič sa nedeje .... ale ked príjmeš .. *zbystri zrak na Sugokyho* budeš mat aj menej práce ... na misie typu C B A ... nebudem posielať teba ale ANBU ale nejakeho ineho Jounina ... budeš mať prístup do hokageho laboratória ... a podobne *usmeje sa*
Yuuka Senju- Hokage
já ale tyto mise chci, pomoc popřípadě zraněným, to je můj cíl , pro to jsem se stal lékařským ninjou *povídá se zvláštním zaujetím*
Sugoky- Jounin
*chytim sa za srdce* Ty tiež ? ... *usmejem sa* tak dobre .... povolim ti misie typu B a A ... zoberieš to potom ?
Yuuka Senju- Hokage
*povzdychne si a vzpomene si co mu vedení dělalo, zamyslí se nad tím, prstama naznačil money zpusobem tázacím*
Sugoky- Jounin
*usmejem sa* vydím že myslíš na všetko ... budeš mať peniaze neboj sa *berem si do ruky pero* tak bereš ? ...
Yuuka Senju- Hokage
*podívá se do země a pak na ní* dobrá tedy *poškrábe se na bradě*
Sugoky- Jounin
*usmejem sa a podám mu pero a papier* Tu to podpiš prosím ťa
Yuuka Senju- Hokage
podpis? *diví se a vezme to, začne si to číst*
Sugoky- Jounin
*pozeram sa nanho a všímam si jak ku všetkemu pristupuje zodpovedne... asi by som sa mala pozrieť do archívu a zistiť čo sa mu dialo ... určite mu ten šiesty hokage niečo zle spravil ... je to vydiet podla toho jaky je odtažity*
Yuuka Senju- Hokage
*dočte si to, podepíše to a papír i s propiskou jí přisune blíž, kouká co bude dál, začne si prohlížet místnost*
Sugoky- Jounin
*usmejem sa , a poviem* tak čo mám ťa previezť po hokageho hrade ... myslim že teraz tu budeš tráviť vela času spoločne somnou ... tak by sme si na seba maly zvyknuť *zoberie papier a dá ho do svojej skrinky*
Yuuka Senju- Hokage
*zamyslí se nad tím* není třeba, projdu se tu sám a pokud budu Váš pomocník tak Vás určitě poznám líp, vstane a ukloní se, otočí se a odchází*
Sugoky- Jounin
*usmejem sa nanho postavim sa tiež zamknem kanceláriu a idem sa pozrieť do archivu*
Yuuka Senju- Hokage
*Přiletím s jestřábem nad Konohu, po té přiletím k hokageho místnosti k oknu, přitom si všimnu že je otevřené, tak skočím do něj, po té odvolám jestřába a jsem v místnosti kde čekám na hokage*
Shinji Uchiha- Anbu
- Poèet pøíspìvkù : 64
*odomknem si dvere a položím tie papiere na stol ... a začnem si ich čitat * *pomyslim si : Ten šiesty ... si tu s toho robil krematorium .... neviem jak ale zneužival ludi jak to len išlo pre svoj vlastny zisk* *v tom uvidim zmienku o sugokym ... on máá ... * *zaseknem sa* čo chceš shinji ?
Yuuka Senju- Hokage
*vidím jak vejde hokage do místnosti, po té dojde ke stolu kde si začne čitat papíry, tak chvíly čekám kdy si mě všimne, jak si mě všimne tak přistoupím k ní* Nemáš pro mě nějakou misi Yuuko. *řeknu, přitom čekám odpověď a zakručí mi v břiše, po té se kouknu na svoje břicho a chytnu si ho a podívám se na hokage s pokerfacem*
Shinji Uchiha- Anbu
*usmejem sa* chceš misiu ? ... tak fajn *podám mu kľuče* Chod do archívu a dones mi spisy po 5 , 4 , 3 , 2 a 1 Hokage *pokračuje pri tom v čítani* A dúfam že to tu bude rychle *hodím mu pohotovostné kľúče od archívu*
Yuuka Senju- Hokage
*vyslechnu hokage vezmu klíče, po té poslechnu intstrukce a vezmu i druhé klíče* A emm.. Yuuko nemáš něco k jídlu až se vrátím.. *řeknu a zavřu oči a zasměji se, přitom poškrábu na hlavě*
Shinji Uchiha- Anbu
*facepalm* dám ti na jeden rámen ked to splníš *usmejem sa a pokračujem v čítani* *v mysli : Ten šiesty tu ma aj nejake vzorky ... *dá si ich do plášta* ... možno su to vzorky ktoré mi pomôžu zistit niečo viac o tom jak bol moj otec zabity ... neni tu o nom ani zmienka ... myslim že niečo bude zašifrovane v tých vzorkach*
Yuuka Senju- Hokage
Strana 2 z 3 • 1, 2, 3
Strana 2 z 3
Povolení tohoto fóra: